tirsdag 3. februar 2015

Hyl og skrik på akebrett!!

Frøkna var strålende blid til morgenen i dag, og vi koste oss og tulla mens Kasper tok en blund. De ringte fra bhg og fortalte at det var sykdom der i dag, så de hadde litt problemer med å få henta snuppa som de pleier. Det gikk greit! Kasper i bilsetet, en sekk på ryggen og matsekken over skulderen, og til slutt Sara på armen. Hun var så fornøyd! Bare smilte og lo hele tida. I bhg leker de mye med mat og mating, det er bra. Hun skal få et positivt forhold til mating. 
Etter bhg dro vi ut for å ake, men det ble ikke sånn. Frøkna begynte å hylskrike da hun ble dratt bortover i akebrettet, og ville ikke gi seg. Hun vræla! Etter å ha prøvd litt til løftet vi henne ut og bar henne istedenfor. Hadde en lignende episode i en handlevognpå veldig rillete underlag. Hun fikk helt panikk! Vi skal prøvene ta akebrettet inn, så hun kan sitte i det inne først. 
Da gikk vi heller en tur til farmor og sa hei. Det var mye hyggeligere! 

De to siste dagene har det kommet endel verk ut av høyre øret. Hun tar seg til høyre øret når hun ligger i senga og skal sove, men det virker ikke vondt. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)