mandag 6. april 2015

Siste påskedag

-og det er veldig deilig! Det ER slitsomt å være sammen hele tida, alle sammen. Men vi har hatt en fin påske: mange fine lange turer, hyggelige besøk, folksomme kakedager, fine grilldager, mye latter kos og tull.
Vi er flinke til å fokusere på det positive, men jeg skal ikke late som alt er bare fryd og gammen. Det har vært sutring, vræling, tidlige morgener, irriterte foreldre med kort lunte og litt vind. Men nå er det endelig hverdag igjen. Sara skal i bhg, pappan skal på jobb, og om en måned skal mamman endelig begynne å jobbe igjen! Da er det Kasper og pappa som skal være hjemme til mini blir bhggutt i august.

Vi spiste frokost i Årøysund i dag. Sara spiste skinkeost, og så ut til å like det.  Det gjør hun jo i bhg også. Men i dag hørte mamman for første gang at Ruska sa "tante Kari"! Hun sa ikke akkurat tante kari, men nære nok! Mormor har flere ganger fortalt at hun sier den samme lyden når det er snakk om henne. Lyden er th-kh. Ikke så lett å skjønne, kanskje. Men når det gjelder Sara, legger vi godvilja til og ser sammenhengen. Da sier hun altså: mamma, pappa, hei (?)  og tante Kari:) Bil sier hun forresten også, med billyd. Flinke frøkna vår!! 

I dag har vi grilla på Ulvøstranda. Sara koste seg hos Susanne i sanda. Kasper fikk sitte ved siden av Vida. 

2 kommentarer:

  1. Fine bilder. Håper dere har hatt en fin påske:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Stine-Mari:)
      Takk! Det har vi! Ha en fin kveld.

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)