tirsdag 22. september 2015

FeberFrøken

Hun var i fin form i natt og til morgenen i dag. Hosta selvfølgelig litt, og nesa renner jo. FysioBritt ringte tilogmed og fortalte om ei snuppe som er flink til å krabbe med hjelp! Hun har et skjerf under livet, og Ruska krabber på matte! Men hun melder også litt bekymring over føttene hennes. Hun mener de kan bli stive, og at vi bør tøye forsiktig, veldig forsiktig. Hun har også fikset søte små såler til skoene:) 

Kl 13.00 henta pappan henne i bhg. Hun var litt slapp, men i godt humør. Og da mormor kom innom, ble hun selvfølgelig veldig glad! 
Sånn lå ungene da jeg kom inn i stua, etter å ha ordna sondematen til frøkna. Kasper legger seg som oftest helt inntil storesøster, og det virker som hun syns det er greit. Enkelte ganger tar hun faktisk tak i hånda hans, og det er hyggelig å se.

Vi får se an formen hennes i morgen. Siden frøkna er som hun er, er det ingen faste regler for om hun kan i bhg eller ikke. Vi må vurdere selv. Hun kaster f.eks opp uten at hun er kvalm, eller har omgangssyken. Men bank i bordet! Hun har ikke kasta opp på over et halvt år nå!! De ekstra putene med ferdig putetrekk har ligger urørte leeenge, og vi må faktisk huske på å bytte på senga hennes fordi det bør gjøres, ikke fordi det er vått av oppkast. Det er ganske sykt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)