søndag 12. juni 2016

Fin dag på vannet

I formiddag var begge ungene ganske utålmodige. De sutret og det hjalp ikke med basseng eller leker. Da ringte morfar og lurte på om hele bøtteballetten ville være med utpå! Ja!! Vi tar jo litt plass, det er jeg den første til å innrømme. Og det er hyggelig at morfar har kjøpt stor båt, så vi får plass alle mann!  

Ungene ville selvfølgelig ikke ha på vest, og jeg tenkte egentlig at det ikke ville bli noe båttur, i beste fall en veldig kort en... Men mormor satt med Ruska, og hun smilte ganske raskt. Kasper gikk det også bra med. Etter å ha kjørt litt i sola, endte vi opp på en liten strand på Geiteskjær. Både mamman og pappan har vært der mye som små:) Det ble pølsegrilling, krabbefiske og sommer! Det er så deilig å være sammen med noen som har ny energi, og som klarer å få Sara fornøyd når vi ikke klarer. Skjønner jo for hennes del at det er frustrerende å ikke få vasset som broren, eller utforsket det hun ønsker... 

Før leggetid rakk vi en tur til Cornelia. Der fikk Sara gjøre akkurat som hun elsker: å leke med den grove sanda under huskene. Det var sand/småstein overalt, -i bleia, bodyen, ører og hår. Men ei fornøyd frøken fikk lov til å kaste rundt seg og Marita:) tipp topp! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)