torsdag 21. november 2019

Øyepoliklinikken (to for én)

Sara hadde time på øyepoliklinikken i dag, og det var veldig godt å se henne igjen!!! Mormor, Kasper og jeg hentet henne på skolen og kjørte til sykehuset. 

De sjekker sjelinga, hvor godt hun ser, og styrken hun må ha på briller. Det kan virke som hun ser litt dårligere enn sist, men det er ganske vanskelig å måle. 

I det siste har Kasper sperret opp øynenene når han ser på TV. Han sier at det klør og at det hjelper å åpne dem opp litt mer. Vi lurte litt på å sjekke synet hans også, men legen på sykehuset sjekket det like godt opp samtidig som Sara. «To for én» som hun sa :) 

Men synet hans var det ingen ting i veien med. :) Han syns likevel det var stas å få sjekket ut papegøyebrillene og noe annet utstyr. 

Det var ikke noe særlig å levere fra seg Sara på avlastninga. Det virka som hun ikke ville at vi skulle dra. Kasper ville gjerne at søstra skulle være med hjem... men det skulle hun jo ikke... «kan vi ikke plis ta henne med hjem, det er så lenge siden jeg har sett henne» uff. Ikke så lett eller greit å svare på det. Jeg prøvde å forklare at det ikke passet siden Kasper skulle på svømmekurs i dag. Men da foreslo han at vi kunne hente henne etter svømmekurset... sånn ble det ikke... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)