fredag 31. januar 2020

Blålys for tredje gang på fem uker

I dag var ikke frøkna helt i form, så hun ble holdt hjemme fra skolen. Kort tid etter var hun på vei inn til sykehuset med blålys. Nytt epileptisk anfall. Akuttmedisin ble gitt, men hun kom seg ikke ut av anfallet selv. EEG ble tatt, og det målte noe aktivitet. Ved økt medisiner, så man også det på målingen. Men hun våknet ikke. Men kroppen responderte på smerte og hun hostet. Heldigvis var vår favoritt på jobb, og han tok godt imot oss. Overføring til Riksen ble vurdert, men de valgte heller å legge henne på lav medisinering her. 

Vi hadde planlagt å dra på hytta i helga, og ble usikre på hva vi skulle gjøre... etter klarsignal fra legen, valgte vi å dra. Kasper har gleda seg veldig, og vi har helt siden start bestemt oss for at vi skal leve. Avlastninga stiller på sykehuset dag og kveld, og i natt ligger hun på intensiven med god bemanning. Forverrer statusen seg, drar vi bare ned. Det kan kanskje virke iskaldt og rått at vi drar, men det er blitt vår strategi. Mormor skal også inn på sykehuset i morgen. 

I kveld fikk jeg mld av hun som hadde vært med Sara i kveld. Hun fortalte at Sara hadde våknet litt før sju. Og hadde «pratet» lenge før hun sovnet sent i kveld. Det er veldig gode nyheter!



2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er veldig bra dere drar på hyttetur. Er så viktig å tenke på hele familien , ikke bare den syke. God bedring Sara og god helgetur til dere.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)