mandag 1. juni 2020

PoolParty på terrassen


Hele gjengen er samla i senga:) Men NÅ er det fullt! 

I fjor erfarte vi at det var lurt med varmeapparat i bassenget. Sara eeeelsker å klare seg selv i bassenget. Det gjør hun med baby-baderingen som har to hull til beina i sittedelen. Men hun blir jo fort kald, hvis vannet ikke er varma opp. For hun vil ikke opp med det første. Derfor er det nesten nødvendig med oppvarmet vann. Vi leker faktisk med tanken på et ordentlig basseng i glassfiber også. Vi får ikke til å dra på stranda så ofte på grunn av Sara. Det blir så styrete. Men bassenget på terrassen fungerer fint! Men det koster jo litt... og nå er det garasje som er førstepri. Søknad på gang. 

Vi hadde i hvertfall full fres på terrassen i dag. Is, saft, grilling, solkrem, trampoline, vann og musikk ble god stemming! Med sels barn som benyttet seg av bassenget, koste Sara seg. Hun er jo sosial, og elsler å bade. 

Hun tok seg en liten time-out alene inne etter mange timer i sola. Der satt hun i sofaen og så på iPad, mens hun bladde i albumet som hun har fått av Helene og familien. Hun satt der kanskje en time. Vi hadde babycall på henne, og stakk hodet inn for å se til henne. Hun var blid og fornøyd! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)