onsdag 5. april 2023

Vil ha rosa rullestol!!

I brosjyren til rullestolen vi har prøvd ut, og skal søke på, er det mange farger å velge i :) 


Men hun fra hjelpemiddelsentralen sa det nok ville bli svart eller blå… :( 

Jeg syns jo det hadde vært fint for Sara at hun kunne «pynte» seg med jentefarge på rullestolen… -det er viktig for det sosiale. Hun er så heldig at det er mange jenter som syns det er stas å leke med, og hjelpe Sara på skolen. De tegner tegninger til henne og sprer glede. Det er flere som syns at Ruska har kule skinner på beina, fordi de er rosa med enhjørninger på. Skinner er jo i utgangspunktet ikke kule. Og det er et mas å ha de på. De er stive, tette og ubehagelige. Men det at de er litt fine, hjelper MYE! 

Hadde kun kunnet sykle, så hadde vi jo kjøpt en rosa sykkel til henne. Jeg syns det er trist at hun, som er frarøvet så mye i utgangspunktet, ikke skal kunne få rosa understell på den elektriske rullestolen… skjønner jo at det ikke er noen menneskerett å få den fargen man vil. Og VET vi er heldige her i Norge. Men syns det er trist, når det egentlig er en valgmulighet. 

Ergoterapeuten, som skriver søknaden, skulle presisere det med farge. Men vi aner jo ikke. Og hvis vi skulle få en svart eller blå, kan vi pimpe den selv! Da blir det rååååsa, glitter, kattepuser og enhjørninger! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)