lørdag 20. juni 2015

Gå, gå, gå i sommervær!

Det er lite som slår det å gå, på Saras favorittliste. I dag har hun gått og gått. Gått og gått. Hent fantastisk. Innimellom går hun med lange raske skritt, og det ser nesten ut som hun løper. Hun hviner av glede og det er IKKE vanskelig å se at dette elsker hun å gjøre! Hun vil ikke sitte noe særlig på fanget, og heller ikke bli båret som før. Hun strekker seg ut av armene våre og vil ned til bakken. Der tar hun tak i hendene våre og vil ut og gå. For ikke lenge siden nektet hun å holde oss, og vi antok at det var pga av alle sprøytestikk. 
Barna ute og går med mamma og onkel Andreas. Han og tante Hanna er hjemme i Norge denne helga. Koselig! 

Vi har for det meste vært ute i dag. Et helt fantastisk sommervær! 
Tante Hanna og mamman turna litt i gresset. Kasper kom bort og ville ha kos. 
Vi har for det meste vært i Årøysund i dag. Mormor har bursdag og pappan ble henta av forloverne sine kl 05.30 i dag, og de kommer ikke hjem før i morgen kveld. Håper han får et bra utdrikningslag :) Nå er det ikke lenge til vi skal gifte oss! 

2 kommentarer:

  1. Så bra det er om dagen!
    Virker som det å få en lillebror har styrket Sara masse, og at hun vil gjøre det samme som han :) Så utrolig flink hun er!
    God sommer!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Trine Lise! Ja, det kan virkelig se ut som det var sjakktrekk av oss å gi henne en lillebror! :) God sommer til deg også!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)