søndag 10. juni 2018

Pappan på SIV med Sara, mamman med Kasper

Vi prøver å bytte på å være på sykehuset og med Kasper. I dag har han fått velge om han hadde lyst til å dra på sykehuset eller ikke, det ville han ikke. Men vi var utpå med mormor og morfar. Da ble det masse bading. 
Vi dro også en tur inn på barnas Færderfestival i byen. Han fikk også her spørsmålet om han ville på sykehuset eller dra hjem, han ville hjem. Og det er selvfølgelig helt greit. Men da vi la oss, ville han snakke om søstra. «Kan vi snakke om Sara før jeg skal sove, mamma?» Så det gjorde vi. Jeg er usikker på hvor han ville, men begynte med å fortelle om da hun ble henta med ambulansen. Og han fulgte nøye med, selv om han har sett og hørt alt før. Så fortalte han at han syns det var rart å se Sara med alle slangene. Og at det var veldig rart at hun tissa i en av dem. Plutselig dreide samtalen om noe helt annet enn sykehus og søstra, så da var vi vel ferdige... 

Jeg drar inn på sykehuset etter at jeg har levert Kasper i bhg. Er forberedt på at vi kanskje må være en natt til. Sara må ha veldig skjerming i denne tiden. Få rolige og korte besøk. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)