tirsdag 25. juni 2013

Endelig en bra fysioøkt!

Vi trodde snuppa hadde fått sovet litt for lite i dag, og forventet ikke mye av treningsøkten med fysioBritt. Men det viser seg å være umulig å anslå hvordan en treningsøkt vil bli på forhånd. I dag gikk det kjempefint! Nå begynner Sara å få dreisen på å snu seg fra rygg til mage. Hun trenger fortsatt hjelp, og syns det er kjempeslitsomt, men det kommer seg! Hun klarer heller ikke støtte seg på strake armer, så det må vi trene på. 

Når vi holder Sara opp på bena, strekker hun dem ut, og bærer sin egen vekt på dem. Men bare for en bitteliten stund. Da blir hun kjempe stolt, og smiler stort! Vi tenker at hun etterhvert kanskje skal få et slags stativ, som hjelper henne med å stå oppreist. Hun ligger jo langt bak i utvikling, og er veldig svak, både i skuldre, armer, bein og rygg. 

Grunnen til det, kan være narkosene hun har vært igjennom og alle ukene hun lå i sykehussenga, og bare hadde nok med å overleve. Men det er også normalt for barna med CDG 1a at de utvikler seg seint, og mange klarer jo aldri å gå selv. 

Vi vet at det finnes masse hjelpemidler for å få hjelp til å gå, men vi kommer til å fortsette den harde treninga, hver dag. 

Vi skjønner at det vil ta tid, men Sara skal få utvikle seg i sitt eget tempo. Vi er her for å hjelpe til:)
 

4 kommentarer:

  1. " Vi skjønner at det vil ta tid, men Sara skal få utvikle seg i sitt eget tempo. Vi er her for å hjelpe til. "

    Det er så flott skrevet... Dere er så fantastiske!

    Lillian

    SvarSlett
  2. Tøffe lille Sara :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)