torsdag 27. juni 2013

Tjenestekontoret på besøk

I dag hadde vi et veldig hyggelig besøk av tjenestekontoret. Turid fra kommunen skjønte heldigvis vår situasjon med et sykt barn som krever ekstra oppfølging, og vi får hjelp! Vi er veldig fornøyd med at  de så på saken vår på nytt, og ville møte oss og vårt behov. Derfor får vi lov til å ha mormor og morfar som avlastere noen timer i uka, og et par overnattinger i måneden. Hun skjønte at det var viktig for oss å ikke bare ansette hvem-som-helst, men noen som kjenner matingsregimet og utfordringene til Sara, ifht knapp osv... Mormor og morfar har jo allerede hatt henne like mye som hun har fått vedtak på, men nå får de litt for det, og ikke minst: vi har et vedtak på behovet til Sara. 

Etter en stund skal vi evaluere vedtaket, og evt justere ut fra behovet. 

En veldig bra dag for oss! 

I tillegg får mamman lov til å begynne å trene igjen etter aborten i forrige uke. Da kan man ikke være annet enn å bli glad! 

4 kommentarer:

  1. Så bra! Flott at de virkelig hører på dere og deres behov! Så godt det må være å vite at det blir mormor og morfar som avlaster også! Ha en fin torsdag videre! :)

    SvarSlett
  2. Så flott:) vi fikk jo avslag på helgeavlastning, men leverte igår en ganske saftig klage(skrevet med hjelp av sosinomen) så håper de tar til vettet her i gården også:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)