tirsdag 17. september 2013

Gule stafylokokker

-i knappen på magen. Den ser helt fin ut, er ikke rød eller irritert. Det virker heller ikke som Sara har vondt rundt åpningen. 
Da vi var innlagt på sykehuset, tok de prøve fra knappen fordi jeg syns det lukta infeksjon av den. Utrolig hva slags lukter man kan kjenne igjen?! Legen merka ingen lukt, men hører på alt vi sier og tar oss seriøst. Hele tiden blir vi spurt hva vi tenker, og hva vi vil. Da jeg sa jeg ville ta crp, røntgen og bakterieprøve fra knappen, gjorde de det. Lege Sebjørg var også enig at vi kunne reise hjem på perm med mulighet for utskrivelse dagen etter. Når vi har åpen retur, spiller det egentlig ingen rolle om vi blir skrevet ut eller er på perm. De tar godt vare på oss, og stoler på våre vurderinger. Det betyr mye for oss! 

I dag fikk vi svar på knappe-prøven, som viste seg å være en infeksjon, gule stafylokokker. Den har vi allerede en salve mot, så vi håper det hjelper. Er ikke knappen bedre etter to dager, får hun antibiotika. Det har bi veldig god erfaring med! 

Når det gjelder oppkast, så har det bare vært 1 og 1/2 gang i dag! Hosten har blitt bedre, og hun brekker seg ikke like mye. Legen sa at hvis hun fortsetter å kaste opp like mye (med unntak av i dag), så skulle vi komme inn og få intravenøst næring til henne. Da slipper hun å slite seg ut med å kaste opp. 

Sara var i barnehagen i dag. Hun er blid og fornøyd, og kasta ikke opp der, heldigvis! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)