lørdag 14. september 2013

Innlagt

Jeg ringte sykehuset til morgenen i dag, og de ville at vi skulle komme inn. Sara er veldig blid og virker ikke syk i det hele tatt innimellom. Men plutselig får hun et skikkelig hosteanfall, og da får hun nesten ikke puste. Hun blir slimete og kaster av og til opp. Hun ynker seg og er tydelig utilpass. Ingenting hjelper og det høres ut som hun har vondt i halsen. 

I dag har Sara tatt blodprøve, urinprøve, røntgen av lungene, bakterieprøve av knappen og hurtigvirus (q-tip langt inn i nesa). Prøvene viser forhøyede verdier, noe som kan tyde på en infeksjon i kroppen. Hun har ikke feber, men det har hun bare hatt en gang i livet, selv om hun har vært mye syk. 
Den fine blekkspruten med musikk er nødvendig når man skal sove. Takk Aslak og Turid:) 

Nå skal hun sove, men hun våkner hele tiden av hun hoster til hun brekker seg. Pappan ringte fra Bodø (de har spilt kamp der) og han fikk snakke med Sara. Hun strålte opp da hun hørte den kjente snille stemmen til pappa. Hun snudde seg for å se han, men skjønte ingenting da pappa ikke var der. Han pratet igjen, og hun smilte med hele ansiktet. Veldig hyggelig å se at hun hørte det var stemmen til pappa. ❤

Mormor kom en tur på sykehuset for å være med Sara, så jeg kunne dra hjem og sove litt. Sov lite i natt, og tviler på at det blir bedre her på sykehuset. Takk! 

3 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)