lørdag 28. desember 2013

Kos, masse kos!

Sara får nok sin dose med kos:) 

Det er bevist at barn trenger kos og nærhet fra tidlig alder, dette påvirker utviklingen av hjernen. 

Heldigvis er det ikke farlig med for mye kos! Sara får nemlig mer enn nok av sine foreldre. Hun har en pappa som elsker å kose og tulle med henne. De ler og smiler mye sammen. Mamman har også et stort behov for kos. Selv om jeg ikke vekker henne for å få stilt mitt eget behov lenger (har bare gjort det et par ganger assa...), får hun ikke for lite fra denne kanten heller. Hos besteforeldrene, som er helt tussete, er det kos på gulvet, i sofaen og på badet. Til og med i barnehagen er det masse kos og kjærlighet å få! 

Det er utrolig godt å vite for mammahjertet. Jeg husker så godt da Sara måtte ligge i sykesengen koblet til 6-7 forskjellige slanger og ledninger for å kunne overleve. Da var det umulig å gi henne den kosen vi ville. Mamman fikk ihvertfall ikke den kosen hun trengte av babyen som var så syk. Men nå tar vi igjen for alt hun ikke fikk da, hun lider ingen nød på kos og kjærlighetsfronten ihvertfall! 
Dette bildet er nesten et år gammelt. 

Sender gode tanker til familien til lille Brady fra Tennessee, som nå er sammen med de andre cdgenglene våre ❤️

2 kommentarer:

  1. Hei, så flott innlegg! Heldige Sara som har så mange som elsker henne og gir henne så mye kos og kjærlighet! Heldige dere som har henne også, hun er bare helt skjønn! Klem fra bente

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)