mandag 13. januar 2014

Humpete start på uka...

Sara har ikke hatt avføring siden fredag morgen. Hun har aldri hatt problemer med det tidligere, men nå er det altså steinhardt, og det gjør vondt når hun presser. I dag tidlig gråt hun så sårt fordi det gjorde så vondt... Hun presset og presset, men fikk det ikke ut:( steinhardt og veldig tørt. Heldigvis tisser hun rikelig.

Jeg ringte derfor til sykehuset og de sa vi skulle konme inn. Da jeg ringte pappan for å si fra, foreslo han å dra inn med henne, istedenfor meg. Sammen klarte vi heldigvis å hjelpe henne ut med noe. Hun gråt ikke lenger. Vi fant ut at vi ville prøve å gi henne maltekstrakt, og vente med sykehusbesøk. Sara var blid igjen, og barnehagen neste stopp. 

Skuffelsen var stor da bilen ikke startet! Heldigvis hadde pappan kommet hjem fra jobb, så det ble tur i Bella (boble fra  -69) til barnehage og jobb for RuskeSara, mamma og pappa.
Aner ikke hvorfor hun plutselig er så hard i magen nå... Vi har jo ikke endra noe på matinga. Men som fysioBritt fortalte da hun skulle opp og stå: at hun står mer, setter igang systemet hennes. Kanskje det betyr at systemet stopper opp når hun ikke står i walkeren i helgene?! 

5 kommentarer:

  1. Nesten komisk at den gamle bobla fungerte i kulda :P Hvilket bilmerke er den andre bilen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Bella starter alltid! :) den andre bilen er en Ford Mondeo 2004. Vi er egentlig veldig fornøyd med den, men å bruke parkvarmer når man bare kjører korte strekninger dreper visst batteriet... :)

      Slett
    2. Mannen retter årsmodellen til 2009 :)

      Slett
  2. Leiahs mage funkar alltid bra, men några gånger har hon haft förstoppning helt utan anledning. Vi har då använt pysventil (har ingen aning om vad det heter på norska) och gett henne katrinplommonpuré. Har oxå fått movicol utskrivet men bara gett henne det en gång.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)