torsdag 7. august 2014

Mormor, morfar og tante Hanna på middag :)

Vi hadde besøk i dag, og da ble det bestillingspizza i hagen! 
I barnehagen er Sara flink til å bruke briller. De sier at hun virker stolt når hun har dem på :)  Snart begynner vi med lapp også.
Mamman begynner å bekymre seg litt for logistikken på morgenkvisten her i huset... Pappan begynner på jobb 06.50. Barnehagen åpner 07.15. Det betyr at mamman må levere hver dag. Sara er jo ikke funksjonsfrisk, og klarer ikke engang å sitte selv. Det betyr at vi bærer henne mye. Nå når hun har vært syk, har vi båret henne hele tida. Hun begynner fort å gråte når det er noe hun ikke liker, fordi hun ikke har noe språk. Det er hennes eneste (ihvertfall beste) måte å si fra på. Og hos Sara ender ofte gråt med oppkast. Bekymringen er derfor: hva hvis begge ungene "slår seg vrange" samtidig?! Hvis Kasper som bare sier ifra når han er sulten, faktisk blir sulten mens Sara er sutrete og griner? Hm... Bære begge ungene ut i bilen samtidig etter at Sara og jeg har båret ut barnehagesekk og matpumpe. Jeg vet at andre leverer både to og tre unger samtidig, men de har jo ofte barn som kan stå/gå/sitte selv, og som ikke kaster opp når de gråter... 

Lurer på om vi kan få noe hjelp der... At pappan kan få betalt for alle timene på jobb, selv om han kommer tre kvarter for sent hver dag. Aner ikke om NAV driver med sånt. Eller om vi kan få dekket taxi? Vi bor jo ikke langt unna. Men det er bære ut og inn av begge unger og sekker som er utfordrende... Eller om vi kanskje må ta av pappaperm-tida. 4timer i uka...?  Noen som vet noe om dette? 



5 kommentarer:

  1. Kanskje det går an å snu litt på det? At Sara blir hentet av assistenten sin hjemme hos dere istedet for at du kjører med begge barna bhg? Kathrine:)

    SvarSlett
  2. Kan få ekstra matpumpe som står fast i bhg. Og du bør ha ungene i vogn fra bilen og inn til bhg. Anbefaler at dere starter med å søke trygdebil for å få plass til alt utstyret.. evt så kan assistenten komme ut til bilen for å hjelpe til. Taxi er også en mulighet.. mvh janne

    SvarSlett
  3. Jeg har også et funksjonshemmet barn pluss 3 til. Det er logistikk ja. Mitt barn fikk og får fortsatt taxi til og fra barnehage/skole uavhengig av hvor langt det er :-)

    SvarSlett
  4. Tror helt sikkert dere får taxi

    SvarSlett
  5. Hvis dere søker om ekstra matpumpe i barnehagen får dere det altså ! =)

    -A

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)