fredag 7. november 2014

38,6

Vi burde skjønt at hun holdt på å bli syk i går da hun holdt på som hun gjorde på natta. I bhg hadde hun kasta opp tre ganger på kort tid, og hun hadde sovet en hel time. Vanligvis sover hun bare 20 min... Hun virka bedre etter luren, og i grei form da jeg hentet henne :)
I ny lue, med mammas votter :) 

Pappan har fått skrudd opp håndtak til å holde i, og frøkna har allerede prøvd det! Tross dårlig form, strakk hun seg etter håndtaket med én gang, dro seg opp, og stod på strake ben, tydelig stolt! Hun er så flink!! Nå trenger vi bare en pølle, og speil bak håndtaket. Dessuten skal mamman male noen Disneyfigurer på veggen. Nå har hun bare denne: 
Den er jo ikke akkurat fargerik... Så det blir spennende å se hva vi får til! 
Hun syns det er gøy å huske! Mamman skulle jo gjerne sett at huska var i litt andre farger, men så fisefin kan man ikke være! 
I kveld var tempen på 38,6 grader, vi ga paracet og ibux (flytende) i knappen. Hun klager ikke mye, men det er tydelig at hun ikke er i form. Hun la seg litt før seks, men etter kort tid, tok vi henne opp igjen, og hun koste seg oppe med begge foreldrene. Da hun fortsatte å hoste, ga vi hostesaft. Det er helt utrolig at hun godtar det. Ingen klaging/sutring/gråting fordi det smaker sterkt. Hun godtar og svelger. 

Kun et lite oppkast her hjemme i kveld, vi krysser fingrene. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)