søndag 23. november 2014

Sa PAPPA!! -og i badeland med mormor :)

I dag våknet frøkna nærmere halv ni! Det er deilig! Da var vi hele gjengen i den stoooore dobbeltsenga til mamma og pappa. Sara fikk mat mens vi tulla og koste:) Hun eksperimenterer stadig med forskjellige lyder, og nå er det P-P-P. Vi oppfordret henne til å fortsette til Pa-Pa, og det gjorde hun!! Vi er så stolte!
Det er første gang vi har hørt at hun sier det bevisst og klarer det! Ikke flere enn 2 stavelser, som det skal være i Pappa. Hun sa det nå i kveld også. Det er helt tydelig at det ikke er en tilfeldighet, og lyden hun lager er åpenbart til pappan. Flinka!!

I ettermiddag var mormor med oss på badeland. Kasper og pappan var hjemme.
Der er det høy og ubehagelig lyd... Badeland er ikke så flott som det en gang var, og prisene høye... Men vi er jo ikke der hver dag.
Ruska var litt skeptisk i begynnelsen. Vi var i det store bassenget først, deretter satt hun og plasket i det lille. Der koste hun seg med mormor!!
I dag reiste tante Hanna til London. Mormor, morfar og tante Kari kommer etter i morgen. De skal være med på gratuation for tante Hannas master. Men tante Hanna kommer ikke hjem igjen etter feiringen, da flytter hun til Tyskland! Hun har fått seg jobb i München. Farmoren til Sara var så snill å strikke en Marius-genser til henne! Her er Kasper i dressen hun strikket til Sara, og tante Hanna i ny genser:)
Fine to! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)