onsdag 26. august 2015

Gitarspilling og filmkveld

Om mulig, har Sara vært i enda bedre humør i dag. Hun hylte av glede da hun ble henta i barnehagen og hjemme i Årøysund fikk hun slappet av mens morfar spilte gitar. Sara er ikke bare glad i å høre på musikk men liker også å spille selv. Både rytmeegg, synge og spille gitar. Her spiller hun med morfar.


Etter middag inviterte morfar til filmkveld. Yndligsfilmen til Sara "Happy feet" ble satt på og det er morsomt å se hvordan hun reagerer. Det er tydelig å se at hun forstår humor og at hun syns det er skummelt når leopardselen angriper hovedfiguren Mumle. Det virker også som hun skjønner når noe er urettferdig. Hun anspenner ben og armer og lager høye lyder. Det virker tydligvis for hun klarer å avlede både seg selv og de rundt seg til å tulle og le istedet.

Kasper har sovet sin siste natt i Årøysund denne uka og skal nå være hos farmor fram til mamman og pappan kommer hjem. Da vi skulle hjem fra barnehagen var Sara urolig og ville tydelig si ifra om at Kasper ikke var med. Mormor forsikret henne om at Kasper skulle bli henta av farmor, og hun roet seg med en gang.

I morgen skal Sara til avlaster Helene.

2 kommentarer:

  1. Så heldige mamman,pappan,Sara og Kasper er som har et nettverk av sånne flotte folk rundt seg. Klem fra Kirsti

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)