søndag 13. mars 2016

Plass i avlastningsbolig!

Nå har Helene vært sykemeldt i seks uker, og hun er ikke bra enda... Veldig kjedelig og vondt for henne, og veldig slitsomt for oss. Det er i sånne situasjoner vi ser hvor sårbart det er å bare ha én privat avlaster. Ved sykdom er det ingen som stepper inn, og ved lengre sykemeldinger blir vi foreldre utslitte... Derfor søkte vi Veståsveien avlastningsbolig, og nå har vi fått plass!  
De kan tilby oss en helg i måneden, hvor hun blir hentet med taxi i bhg på fredag, og levert i bhg mand. I tillegg er det en dag i uka fra bhg den ene dagen til bhg den andre dagen. Vi var der forrige uke og snakka med lederen der, og vi er veldig positive. Det virka som et bra sted, og etter møtet har vi bare hørt positive ting om boligen. Det starter allerede 11.april, og barnehagen skal ha opplæringa der. 

Vi håper vi får lov til å beholde Helene noen timer i måneden. Hun og Sara har et nært bånd, og ved siden av mormor, er hun den eneste som tør å passe henne over tid. Nå håper vi Helene snart blir bra i ryggen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)