fredag 1. juli 2016

Ferieplaner:)

Etter middag i dag ble det lesestund i senga til mamman og pappan. Ungene elsker å bli lest for, særlig når det er pappa som leser, og de får lov til å ligge i senga vår. Ingen av dem har sovet en eneste natt sammen med oss i den. Tror vi alle sover best på hvert vårt rom. Når de er syke, er det litt annerledes... Men Ruska sov inntil meg for aller første gang siden nyfødt-tiden da vi var innlagt sist. Utrolig deilig og koselig, men jeg er glad for at hun vanligvis helst vil sove i sin egen seng. 

I sommer skal tante Kari hjelpe oss med Sara i noen dager. Vi har jo 10 dager med avlastning ekstra, men det står ikke akkurat folk klare til å ta den jobben. På boligen følger de normal turnus, så ikke noe ekstra om sommeren. 
Tante Eira ville også hjelpe til, så de skal bo her to dager, sånn at pappan, mamman og Kasper kan dra på ferie. Vi skal til Skara Sommarland med et vennepar. Kasper er sikkert litt i minste laget, men. Og for hans del kunne vi sikkert bare dratt en tur på lekeplassen, men vi voksne trenger virkelig å komme oss bort litt. Sverige er ikke akkurat langt, men helt passe for to dagers ferie, og mamman gleder seg veldig! Bare det å bo i en campinghytte, se nye steder, og ikke minst ta svenskebåten! :) Vi gleder oss! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)