tirsdag 29. mai 2018

6.døgnet i respirator

Legene sier at det kan se ut på EEGen at hun sover litt lettere nå. Det gjør oss positive. Kanskje hun våkner i morgen? Hvis de får mistanke om epileptisk aktivitet igjen, legger de henne ned igjen, i dyp søvn. De så noe tegn til dette på dagen i går... :( 

Et kjent ansikt har vi heldigvis med oss, lege Hans har vi vært mye borti i Tønsberg. Nå har han overlegevikariat et halvt år på Riksen. Heldigvis for oss:) 

Infeksjonsverdiene er på vei ned, det er positivt. 

Vi fikk besøk av farfar i dag:) 

Det er ikke godt å si hva som er riktig ifht Kasper i denne situasjonen. Han har sovet her på foreldreovernattinga to netter. Dagene fylles med litt av hvert her på sykehuset. Av og til vil han opp i 4etg til Sara, av og til vil han ikke. Han får styre det helt selv. Legen her skal sette oss i kontakt med BUP, og jeg har tatt kontakt med helsesøster hjemme. I kveld reiste André og Kasper hjem. Kasper skal få litt barnehage igjen, og skal sove i Årøysund. Han ville egentlig ikke dra fra Sara. Han ville bare «være her med henne, og så dra rett i bhg». Jeg forklarte at det ikke gikk an, men at han kunne komme tilbake hit, hvis Sara må være her i mange dager. Også vet jeg at han koser seg med mormor og morfar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)