mandag 1. juli 2019

Inn med ambulanse og hjernerystelse

Sara velta med rullestolen i dag, og ble ganske forslått på den ene siden av ansiktet. Hun fikk hjernerystelse, og kastet opp flere ganger i timene etterpå. Legevakta ville ha henne inn på akutten. Her sitter vi nå og venter på pediatrisk lege. Til de andre legene som har vært innom, har jeg sagt at det kan være lurt å snakke med legene på barneavdelinga, som kjenner Sara. Særlig med tanke på at hun ikke er A4, og at følgene av et slag mot hodet kan være ganske alvorlige. Det virket det ikke som de ville. De hadde egne leger her nede som skulle vurdere saken, siden de kunne hodeskader... opplevde en viss arroganse der.  

Sara sover nå, heldigvis. Vi deler rom på her på akutten og det er ikke akkurat stille eller mørkt. Det er jo allerede 4 og 1/2 time siden leggetid. Godt hun sover gjennom prat og lyd. Helt utslitt og sløv stakkar. Når ikke legen her ville kontakte barneavdelinga, gjorde vi det selv, og heldigvis er det en kjent mann som har bakvakt. Han er klar over at vi er her, og at vi sansynligvis kommer opp på avdelinga «vår» for natta. 

Planen var egentlig at André, Kasper og jeg skulle til Sørlandet for fire dagers ferie fra i morgen. Håper det fortsatt blir noe av det... 

1 kommentar:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)