fredag 1. januar 2021

Gråter når hun legger seg...

Noen kvelder har hun grått når hun har blitt lagt på avlastning den siste uken. :( Aner ikke hva det skyldes, men det føles ikke godt å vite at hun har det vondt. Hun gråter svært sjelden ved fysisk smerte, nesten bare hvis hun er lei seg. Hun kan gråte fordi hun hører stemmen min på høyttaler når det er lenge siden hun har sett meg, når Victor får kjeft, eller hvis hun må gjøre noe hun syns er fælt (f.eks ta blodprøve). 

I ettermiddag var det veldig fint å se henne igjen. Kasper hadde savnet henne veldig, og han spurte om hun ville sitte på fanget hans i sofaen. Det ville hun! Hun holdt godt rundt broren sin. Vi merka allerede da at humøret hennes var litt sårt. Det fortalte også mormor og morfar, som hentet henne på avlastninga i dag. 

Det kan jo skyldes savn, glede, separasjonsangst, eller andre ting hun ikke får forklart oss. Hun gråt også da vi la henne her hjemme i kveld. Det hjalp med trøst, men gråt da vi skulle ut av rommet hennes. Etter å ha gått inn igjen, og sagt natta på nytt, begynte hun på nytt å gråte. Vi gikk ut, og det roet seg etter et par minutter. 

Det er vondt å ikke vite hvorfor hun er lei seg. :( 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)