mandag 18. januar 2021

Innlagt

Det var perfekt timing vi beregnet inn i dag. Vi dro 07.40 og hadde time til covid-19test to timer senere. Litt pesent med parkering, men det løste seg. Vi benyttet oss av den nærmeste handicap-parkeringa, men måtte flytte bilen litt senere. 

Mange samtaler med sykepleier, operasjonslege, innskrivningslege og anestesilege ifht narkosen. Vi måtte på ørepoliklinikken for å ta ny hørselstest også. 


Jeg har flere ganger nevnt tannlegeundersøkelse mens hun er i narkose, men tviler på at det blir noe av... alle sier de skal skrive det ned, men jeg har ikke fått noe konkret «ja». Det er synd. I tillegg til at operasjonslegen sa det var mulig for over et år siden, snakket jeg med koordinatoren for en uke siden... sløvt i så fall. Men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd. Det kan jo hende det er i boks. 

Litt rart å komme hit så planlagt i egen bil. Frøkna pleier jo å ha reist i forveien med helikopter... det er heldigvis lenge siden nå! 

Hun sovna sent i dag. Naborommet, som vi deler bad med, har tydligvis ikke små barn, så der var det leven til kl 21.00. Sara pleier jo å sovne 19.00. Håper hun likevel er uthvilt til den viktige dagen i morgen! 

Ser på forberedelsesfilm med sykehusmusa Rasmus. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)