fredag 1. februar 2013

Koselig besøk på SIV

Det er hyggelig med besøk på sykehuset. Mari kommer innom og sitter gjerne å prater med Sara. Hun har drevet litt research på nett og kommet i kontakt med flere leger som kan noe om diagnosen til Sara. Utrolig engasjement som vi setter veldig pris på! I tillegg fikk Sara en morsom gave: AirforkOne-spisegaffel som ser ut som et fly ;) den blir det morsomt å mate Sara med etterhvert! Nok en morsom duppeditt fra butikken til Mr Wahl (VitenWahl.no)!

Linda og Elise var også innom med en sinnsyk kurv med masse rart, alt fra yatzy og FHM til sjokolade og nøtter. Til og med body og bukse til Sara var med! Takk <3



2 kommentarer:

  1. Jeg og sambo kom over bloggen din idag, og kommer til å følge bloggen fremover. For en fin og sterk blogg du skriver. Dere har virkelig ei nydelig og sterk jente. Vi sender masse tanker og ønsker alt godt for lille Sara. VI har selv ei datter på 2 1/2 som er levertransplantert for snart 2år siden. En helt annen sykdom men vi kjenner oss godt igjen i mye av det du skriver. Vi har også vært veldig fornøyde med SIV. De er helt fantastiske :)

    Marita.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)