søndag 3. februar 2013

Optimisme og tro

Tilbakemeldingene og responsen fra folk som har lest om vår lille Sara har vært enorm. Varme, lange og omtenksomme meldinger på Facebook, telefon, Mail og kommentar til innlegg lyser opp sykehushverdagen. Jeg hadde aldri drømt om at mine tanker og følelser skulle leses av så mange. At vår tøffe hverdag gjør inntrykk, er overraskende og fint. Uventede meldinger fra mennesker vi knapt har snakket med de siste årene, andre vi nesten ikke kjenner, og folk som er venner av venner har sendt oss lykkeønskninger, gode tanker og medfølelse vi setter utrolig stor pris på.

I natt er jeg optimistisk igjen. Det går opp og ned. Støtte fra mennesker rundt oss, og et smil fra Sara gir en uvurderlig opptur.

Denne kampen kommer vår lille frøken til å klare. Hun er en fighter som ikke gir seg så lett. Stahet og bestemthet har hun arvet av foreldrene sine. Om hun har oddsen og statistikken mot seg, klarer hun helt sikkert å trosse dette.
Bevise for oss og alle andre, at utfallet av diagnosen ikke er gitt, og at det ikke nytter å sette seg ned og gi opp. Hun har fått oss til å kjenne på de vondeste følelsene, men også oppleve de største gledene. Jeg er sikker på at Sara vil fortsette å glede oss i tiden som kommer.

Vi kommer til å klare oss igjennom dette.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)