onsdag 9. juli 2014

Brilleprøving

I dag dro vi til byen for å bestille briller til frøkna. Hun godtok faktisk at vi prøvde flere forskjellige på henne, og hun var tålmodig og flink! 😊 Vi endte naturligvis opp med et par lilla, som vi får i løpet av en uke. NAV dekker 450,- eller noe av infatninga, resten betaler vi. NAV betaler også for glass med styrke. 
Vi dro en tur på café etterpå :) 
Sara har begynt å sutre endel når vi kjører bil nå. Det er en uting. Hun er jo ikke vant til at vi kjører langt, og byen er egentlig i lengste laget... 20 min. På vei inn til byen satte jeg meg mellom de to små, da gikk det greit. Men vi bestemte oss for at vi ikke kan godta sånt tull, så på vei hjem var det litt sutring, men ikke mye, og mamman satt foran. Den nye avlasteren, Helene, bor jo på Husvik, så hun må jo bare venne seg til det. Hun skal være sammen med Sara her i morgen. Vi tilnærmer oss sakte:) 
Kasper og mamman var i båt i kveld, med mammas venninner. Deilig og varmt i kveld! 

1 kommentar:

  1. Så flott hun var med briller! e jo kjedelig å kjøre bil, så ikke så rart at det blir sutring. Vi måtte å sitte bak mellom de to minste, satt der hele ferieturen i fjord :P Nå spiller vi barnecder på de korte turene på inntil 30 minutter, samme sangene om og om igjen... ferieturen blir med dvd og mikkemus.. satser på at jeg kan sitte fremme og nyte utsikten og høre en god digibok på øret, mens de 3 ungene ser dvd bak :) Vjenta

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)