lørdag 26. juli 2014

Tredje dagen, varm og slapp

Hun sover hele tida og er kokvarm. I dag måtte vi vekke henne kl 09.30 for å få i henne mat. Nå gir vi 150ml hver 4.time med 50-100ml gem mellom måltidene Hun får paracet mixtur hver 5-6.time. 
I dag hadde hun 38,9 i feber, -bedre enn i går. 

Hun sovnet igjen etter maten, og måtte vekkes da vi skulle inn på sykehuset for nye blodprøver 12.30. Mens vi ventet på svar var hun sutrete og sov både på meg og mormor, som ble med oss inn. Supre sykepleierHilde var på jobb, og gjør alt for at Sara og vi skal ha det bra. 

CRPen var på over 100 nå, økt fra i går. Men de hvite blodlegemene var tilbake på normalen. CRPen pleier visst å være litt forsinket, så kan hende at infeksjonen er på vei ned.  Hun er rød i svelget og har fått et munnsår, så det kan jo være virusinfeksjonen... Vi fikk svar fra EEGen også. Det viste seg å være litt unormal hjerneaktivitet idét hun sovnet. Vet ikke helt hva det betyr, så venter med å utdype det til vi har snakket med en lege som kan forklare oss det. 

Sykepleier Hilde forstod at Sara slappet av bedre hjemme, og fikk legen med på å la oss få perm i natt også. Hun mente også at vi foreldrene trengte å dra på konsert. 

Heldigvis passer mormor og morfar Ruska selv om hun er syk. De kjenner legene og sykepleierne på SIV, så det er ikke noe problem hvis noe skulle skje. 
Kaspern er i trygge hender hos tante Kari. Da slapper vi foreldrene av. 

2 kommentarer:

  1. Er så herlig å lese hvordan dere er så samlet, og at familien stiller opp med en gang ♡♥♡ Akkurat slik det skal være synes jeg.
    Leit at lillemor har blitt dårlig. Håper det er noe som går fort over.
    Kos dere på konsert! Det trenger dere :)
    God bedring!

    SvarSlett
    Svar
    1. Familien stiller opp mye mer enn forventet, og har vært der for oss og Sara siden dag 1. Vi er takknemlige. Takk for gode ønsker, Trine Lise!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)