onsdag 1. oktober 2014

Hjem fra barnehagen...

Reka, Saras avdeling er langt fra fulltallig om dagen. Ungene er forkjøla og har feber. Ruska hadde ikke feber på dagen i går, men da vi tok henne opp etter oppkast om kvelden, hadde hun 38,6. Hun fikk en paracet, og sov greit gjennom natten, og var strålende blid i dag til morgenen. Hun hostet mye, og brakk seg hver gang. Hun viste ikke tegn til noe særlig ubehag. Ga henne redusert matmengde. Det fikk hun også i barnehagen. Litt før tre ringte de, hun var slapp og hadde kastet opp flere ganger. I kveld kviknet hun til hjemme, men måtte ta et bad da hun kasta opp over hele seg... 
Er usikker på hva vi gjør med bhg i morgen. Hvis hun er i fin form og feberfri, sender jeg henne. Men må se an. 

Dette innlegget kom sent fordi jeg sova under legging av lillebror... Fella som min egen pappa alltid gikk i... :) 

Tante Kari har hekla teppe! Så flink! Hun passer Kasper mye, sånn at Mamman får trent. I dag spiste hun middag med oss. 

4 kommentarer:

  1. God bedring. Bør ikke alle barn ha en feberfri dag hjemme før bhg(feberfri uten paracett? )Mht smitte for andre barn? Har dette som fanesak, tror vi hadde redusert mye sykdom i bhgene da, og spart andre foreldre for syktbarn dager.Ser i jobben min i barnehagen og skole at dessverre er det mange barn både uten ,og kanskje i noen ganger særlig med spes.behov som sendes i bgh en dag for tidlig. Snakker her om feber og ikke om oppkastet som jo følger tilstanden til datteren deres.Som sagt riktig god bedring uansett valg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk:)
      Ja, helt enig den hovedregelen der, i tillegg til oppkast og diaré. Dessverre er det sånn at lite fungerer som normalt på Sara. Plutselig kan hun ha 36,5 i temperatur, eller nesten 39 hvis hun har infeksjon i knappen. Vi har heldigvis en fantastisk barnehage og god dialog med dem, så stoler på at de sier ifra hvis de er uenige med oss. Tror Sara slapp "billig unna" denne gangen :) med få symptomer og plager.

      Slett
  2. Dere kjenner selvsagt deres lillegull best.Når hun ikke reagerer så kraftig på febersom " andre barn "(i mangel på er bedre ord) og ikke er smittsom er det jo bare å kjøre på. Godt at dere opplever bgh som trygg.Ha ei god helg med skattene deres.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)