tirsdag 21. oktober 2014

Nye pads og Lille Petter Edderkopp!

I dag fikk jeg bekreftet at jeg faktisk klarer å bære begge ungene samtidig. Da klokka var 08.00 hadde taxien ikke kommet enda. Frøkna var ferdig påkledd, og Kasper begynte å sutre. Da er 10 minutter lange.... Når han har sutret en liten stund, begynner han å skrike, og da blir Sara redd. Før han skreik, slang jeg frøkna over skuldra og vippet Kasper opp på armen. Det skal bli veldig deilig når han holder hodet helt selv! 
Sara lærer så mye nytt i bhg! Når vi nå synger Lille Petter Edderkopp, så tar hun ofte hendene sine på hodet. Det kan se ut som hun gjør klatrebevegelser med fingrene også :) ingen tvil om at det synges i bhg.
I dag har Sara hatt en god treningsøkt med FysioBritt :) Og hun har som vanlig stått i walker og i innowalkeren. Imponert over alt de får til i bhg. Det er mye å huske på og gjennomføre. Hun har ikke få treningsøkter i løpet av en uke eller bare en dag. I tillegg skal hun trene på å spise, tegn til tale, lek og soving. Ikke rart hun er utslitt etter en lang dag. Vi klarer ikke å tilby henne det samme hjemme. Avgjørelsen om å ha henne i bhg har vi aldri vært i tvil om var riktig. :) 

Pappa hadde det litt morsomt med snap til mamman i dag:) 
Etter bhg og mat dro jentene en tur bort til Vida og mamman. Der lekte jentene ironisk nok med plastmat:) Vida er nå superflibk til å snakke, og har slutta og kalle Sara for Lalla, nå er det Sara! Store fine 2-åringer vi har! 

Vi har fått nye flergangspads til knappen i dag! Mamman var nok mer opptatt av utseendet enn det Sara var, men fiiiine er de:) litt tykkere enn engangspads, og kanskje bedre sugeevne? Med trykknappen faller de nok ikke like fort av ihvertfall. 
Før leggetid kom mormor innom. Hun bare måtte ha litt Sarakos! Det var altfor lenge å vente til torsdag, når vi har planlagt å være sammen. Hvordan skal det gå når de reiser bort en hel uke til syden?!? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)