torsdag 23. oktober 2014

Oktober betyr bursdag!

Sara starter ballet den 14., så er det tante Karis tur den 16., tett fulgt opp av tante Hanna den 17., så er det mamman sin tur den 24. Men for mamman sin del er det hyttetur med venninner, så da kom folka hit på fiskesuppe og eplekake. Hyggelig:) Mormor hentet snuppa i bhg. Der hadde Målfrid ordnet henne på håret! Så fin :) håret bak i en strikk, men bare det øverste. Har dessverre ikke noe bilde av det... Men hun var fin og annerledes. Det var Målfrid som lagde musefletter på henne første gangen også :) Det er jo virkelig blitt en hit! Hun forteller om en fin dag i bhg, bra økt med Britt og hun har stått mye på egne ben i dag!! 

Kari ble igjen her i kveld, og hadde "sykurs" med mamman. Det resulterte i en ny bukse til Ruska! Skal prøve å få tatt bilde av den i morgen:) 

Kasper har fortsatt feber. Da han skulle legge seg målte vi 39. Da blir det spennende å se om det faktisk blir noen jentetur på mamman... 

Må bare komme med et tips: den fantastiske børsten Tangle Teezer funker supert på flokete hår! Frøknas dreadlocks klarer vi ihvertfall å løse med den. Hun var så heldig å få til bursdagen sin av mormor og morfar og en av Helene m.fam:) Da har hun én hjemme, og én i sekken. 

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen dn 24. Ingrid :) håper barna er så iform at du kan dra på jentetur ! Alltid gøy det :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)