mandag 1. april 2013

Mandag-veiedag

Teorien vår med å gjøre maten til Sara tykkere, ser ut til å fungere. Hun gulper ikke lenger hvert måltid, men fortsatt mer enn normalt. Derfor går hun fin opp i vekt! I dag veide frøkna 6210gr. Det er opp 250gr på en uke! Så mye trenger hun ikke å gå opp, derfor kan vi kanskje kutte et måltid. Krysser fingrene for det!

Siden hun gulper mindre med velling, har vi prøvd å øke hastigheten på maten litt. Ganske mye egentlig. Nå får hun 85ml på 30 minutter mot én hel time før. Det ser faktisk ut til at det går bra, så da er det 2 timer til neste mating:) weee! Godt med en skikkelig opptur nå!

5 kommentarer:

  1. Hvordan blander du vellingen? Og med hva? Hvor mye? Har en gutt som brekker seg, ogkaster opp alt som kommer i magen- han sondes. Tips mottas med takk:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Drømmen om barn. Vi har sliti med brekninger gulp og oppkast i 5 og 1/2 mnd nå, og det er virkelig frustrerende. Vi har prøvd 'alt', men det som ser ut til å fungere nå er mme (Nutramigen) som vi blander litt sterkere enn det som står på pakka (ca 30% sterkere). Så har vi 4 toppede t-skjeer hirsegrøtpulver (av merket Holle, fra helsekostbutikk) i. Ta gjerne kontakt på Mail, hvis noe er uklart/du lurer på noe. Lykke til!

      Slett
    2. 4 toppede t-skjeer på 180ml væske (2måltider)

      Slett
  2. Så bra!:)koselig med fremskritt!:)<3 mange gode klemmer

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)