mandag 5. august 2013

Tips til såre barnerumper

Da Sara var veldig syk i vinter, gikk hun på svært sterke medisiner, bla en kraftig antibiotika. Da fikk hun store sår i rumpa, og vi slet med å få dem bort. Vi prøvde alt fra krystalfiolett til medisinsk oksygen rett i bleia. Sårene ble ikke bedre, de fortsatte å væske, og til tider rant det friskt blod ut av de åpne sårene som gjorde så vondt. Hun hylskreik da hun hadde bæsja eller tissa fordi det gjorde så vondt i sårene... Stakkars lita... :( Det var vondt å se, i tillegg til at hun kjempet for å overleve. 

Nå er hun jo 'frisk', har bare hatt noen små infeksjoner og forkjølelser, det er godt! Men med disse infeksjonene blir hun rød rundt knappen og sår i rumpa. Infeksjonen er borte, men hun fortsatte å være sår. Det var små prikker som væsket denne gangen. Så nesten ut som varmeutslett som hadde blitt sår. Da fant jeg fram det eneste som hjalp Saras ømfintlige hud i vinter: grønnsåpevann og Aselli sårsalve. 
Jeg blander litt grønnsåpevann i en vannflaske, og har den på badet. Skal vi på tur, blir den med i stelleveska. Nå, etter to dager med "behandlingen" er huden så utrolig mye bedre. Man kan fortsatt se prikker, men de væsker ikke lenger, og er på vei tilbake:) 

Vekta i dag: 7670, mer enn 100gr opp på en uke! Vi liker trenden! 

I dag starter andre dag med prosjekt 'øke måltid til 135ml, og tida mellom til 4timer'

Ha en god dag! Det skal vi ha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)