søndag 5. oktober 2014

Glad søndag!

I natt har frøkna sovet godt! Hun har vært i Årøysund. Hostet endel, men sov til ca 07.00. Kasper og mamman kom ut for å være sammen med Ruska der litt før vi gikk hjem med mormor og tante Kari. Sara i bæremeis og Kasper i vogna. Hun sovnet med en gang vi gikk, da sitter hun ihvertfall godt der! 

Pappan var hjemme, og fikk litt Ruske-kos før Helene og Hilde hentet henne. De skal kjøre henne i bhg i morgen. To netter på rad uten å ha tanken om en hostete frøken som kanskje kaster opp i bakhodet er deilig. Kasper sover godt om natta men spiser ofte. Fra vi legger han mellom syv og åtte, kan det gå opp til fire timer før han skal ha mat, men deretter er han sulten 2-3 ganger... Og det syns! Veldig greit med en tjukk baby :) Fram til nå har vi sovet på samme rom, og jeg lurer på om han vil spise sjeldnere hvis han ikke lukter mat. Derfor prøver vi eget rom framover. :) Spennende! 

Innowalkeren har nok god effekt på frøkna vår. Etter å ha hatt en lang periode uten å ville bære vekt på bena, står hun nå lenge! Hun viser stolthet og er smørblid når hun står, med god støtte. Sliter med å få lagt ut den flotte videoen som Målfrid i bhg har sendt oss. Men gir ikke opp! 

Ruska er nesten tilbake i toppform, men med en stygg hoste som av og til ender i oppkast. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)