mandag 27. oktober 2014

Tøysefrøken

I dag har hun jammen tøyset og fnist mye! Hun var litt sint i begynnelsen av treninga i bhg i dag, men det gikk over så fort hun kom opp i innowalken. :) Hun hadde også på seg de samme klærne som hun dro i! :) Vi gir henne nå 160ml hver 3.time. I tillegg får hun 5-10ml olje ved hvert måltid.
I strålende humør på vei hjem fra bhg:) Hun har vært skikkelig kosete og tullete med pappan i ettermiddag og hun sa faktisk Pa-pa!!!!! SÅ flink! Og det er helt sikkert IKKE bare en lyd hun eksperimenterer med. Hun sa det konsentrert og forsiktig til han. Og "Lille Petter Edderkopp" har hun blitt enda flinkere på. Hun gjør klatrebevegelser med hendene og tar seg på hodet. 
Pappan har virkelig vært flink i dag. Vi fikk et stort lass ved av farfar, og det har pappan fått på plass, med god hjelp av Kasper. 

Når det gjelder Kasper, kan det virke som han har slutta med pupp. Vet ikke om det er for å "straffe"mamman for å være borte hele helga, eller om han bare har oppdaget at det er med trøkk i tåteflaske... Han godtok puppen i natt og nå i kveld, men på dagen var det ikke snakk om! 

2 kommentarer:

  1. Så søt fnisefrøken! Vår sønn sluttet med puppen på dagtid da han var like gammel som Kasper. Jeg pumpet på dagtid og ga direkte til han i nesten en måned. Så godtok han puppen igjen og han ammer fortsatt (nesten 15 mnd gammel)! Lykke til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jøss, så bra at han begynte igjen! Her tar han heldigvis mer og mer pupp, og "trykket" er på vei tilbake:) Så det kan se ut dom jeg slipper å pumpe. Det er jeg glad for. Slitsomt! Har litt i frysa da:) men takk for tips!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)