onsdag 21. januar 2015

Latter og smil

Flere ganger har vi fått latter og smil fra Ruska i dag. Men det begynte ikke sånn... Da Mamman tok henne opp, begynte hun å vræle! Hun skreik, og ingenting var bra nok. Bare å bære henne... Hun hadde liggi våken i senga si i mange minutter, så tviler på at hun hadde vondt noe sted... Hun roet seg heldigvis på fanget til mamman i gyngestolen (gull verd!) så kunne vi tøyse litt på gulvet og sitte i egen stol. 
Ver ikke helt hva det er, men syns smilene ser litt annerledes ut enn de var før hun ble syk. Mulig hun bare ikke har like mye energi, og at leppene er tørre. 

Formen til pappan har vært dårlig i dag også, så det var deilig at ei venninne av mamman kom og trilla Kasper en tur. 

Da mormor kom, ble frøkna helt i ekstase. Smilte, lo og hylte med helt strake ben og et et blikk som flakket fram og tilbake. Hun strakte ut armene for å skifte fang. 
Synger Lille Petter Edderkopp

Sokkene har ei venninne av mormor strikka. Gode tjukke sokker! Også lilla da! :) 
Da Helene og Hilde kom ble frøkna også glad! Hun skal sove der i natt, pappan trenger en hel natt med sammenhengende søvn. Vi håper han kommer seg snart! Supert at Helene tar en overnatting på kort varsel. Det er jo når hun er syk vi trenger det, som hun sier. 




2 kommentarer:

  1. Så godt at Sara er i bra form igjen, det må ha vært en slitsom periode for dere alle. Klem fra Aud

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det tar på med sånne runder. Særlig når pappan ikke er i form heller...:( men nå regner vi med bedre tider! :) Klem

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)