tirsdag 16. februar 2016

Fin form, bra trening!

I dag var som vanlig frøkna blid da jeg tok henne opp fra senga. Hun hadde kanskje sovet litt lenger hvis hun hadde fått mulighet, men mamman må rekke jobb, og ungene skal leveres først. 

Vi har kjøpt søskenbrett til vogna, sånn at  Kasprt kan stå bakpå mens Sara sitter oppi, men han er ikke veldig ivrig på det. Men han er jo flink til å gå selv, og går oftest dit mamman vil :) 

Solstråla hadde en god treningsøkt i dag, og nå har hun fått en seng til å hvile/slappe av i barnehagen. Tidligere har hun slappa av i vogn, men uten mulighet til å snu seg over på sida som hun liker best. Nå kan hun det, og hun er storfornøyd! 

Mormor var innom i dag før hun skulle på trening. Det er veldig deilig å få besøk av henne, hun og Ruska har et nært bånd, og de koser seg alltid sammen. I dag tulla de med Kasper. Mormor hjalp Sara med å "ta" lillebror. Veldig stas for alle tre! 
André sa det også i dag: "Det er så deilig at du kommer ofte innom, svigermor!" Godt for meg å vite at han også syns det! -og som alltid når hun er her: vipps har Sara fått på pysj og pussa tenna! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)