torsdag 4. februar 2016

Langt fra bedre...

Det var ikke vanskelig å avgjøre at hun ikke skulle i bhg i dag. Hun sov til ca 09.00 og var ganske slapp og smal i øynene. Hun spenner kroppen mer enn før, både hendene mot hverandre og det ene benet over det andre. Hvis vi tar dem fra hverandre for å bære henne med et bein på hver side av hofta vår, åpner hun opp. Hun har noen bittesmå røde prikker på magen. De står ikke ut som nupper, men ligger inni huden som blåmerker. Hun virker ikke plaga av disse. Vi har vært inne på tanken om det kan være urinveisinfeksjon hun er plaga med. Men legen mente at hun ville hatt feber hvis så var tilfelle. Dessuten er hun veldig vanskelig å få urinprøve fra. Må alltid kateteriseres. Også har hun aldri hatt UVI. 
Vi dro til legen for å sjekke CRPen igjen, men den hadde ikke økt mer enn til 12. Han antok at det var en virusinfeksjon i kroppen hennes, og anbefalte oss å kontakte sykehuset hvis hun ikke ble bedre i løpet av helga. 

Mormor kom til Ruska rett etter tidligvakt og var sammen med oss i noen timer. Farmor kom innom med deilige kjøttkaker  til oss, og morfar kom også for å hilse på etter jobb:) 

Hun har ikke hatt feber på to døgn, men er slapp, sliten, trøtt, blek og ganske utilpass.

4 kommentarer:

  1. Ikke morsom lesning. Håper Ruska snart blir frisk, rask og ruskee igjen snart. Vet fra Marlen at når hun blir slapp og blek ordnes det med veldig søt te. Rett og slett sukkerkikk.....
    Ønsker dere en fin helg

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk got godt tips! Vi vet det jo egentlig, men hadde glemt det! :)

      Slett
  2. Åh, lille Sarajenta, ønsker så inderlig at du skal bli frisk fort! Godbedringsklem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)