søndag 14. august 2016

Sommerdag på verandaen -sint innimellom

Det var deilig at det ble så fint vær i dag! 
Vi har kost oss på verandaen, og inviterte på kaffe og vafler. Vi hadde besøk av Cornelia og StoreCasper, og Vida og Theo. 

Sara har tidvis vært sint. Vi skjønner ikke hva som er galt, og hun blir bare enda mer sint... Vi tok oss en tur til Årøysund på formiddagen, men til og med ikke der var alt tipp topp. Hun var ikke fornøyd med noen ting, og det endte med at vi dro hjem mye raskere enn vi pleier. Hjemme gikk det bedre, vi ga henne paracet. Men det virker ikke som hun har vondt noe sted... Når vi tar henne med opp og går med henne, er hun fornøyd. Men hun har vel endel frustrasjon som kommer i bølger, akkurat som mora. Og for Saras del, er det verre. Hun får jo ikke uttrykt seg på samme måte. 

Hun våknet i natt. I 02-tida var hun illsint, og hørtes hes ut. Hun slutta å skrike da vi tok henne opp, eller pappan strøk henne på ryggen. Men det endte med at hun gråt seg i søvn. 
Men hun får masse kos og tull fordet. Vi prøver bare å være litt strenge med henne, når vi oppfatter skrikinga som tull.
Heldigvis kom mormor og tante Kari til oss før leggetid. Det var hyggelig. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)