mandag 28. november 2016

Nye medisiner, antibiotika og cpap...-og DO!

Vi fikk heldigvis endra Topimax (den med de små kulene inni kapselen) til vanlige piller. De små kulene ville jo ikke gå gjennom mellomstykket, men pillene hun har fått nå, kan løses helt opp i vann, og settes med sprøyte. Vi har startet opptrapping på nytt, siden vi ikke vet hvor mye hun har fått i seg. 

Hun renner stadig fra høyre øre, og nå har vi fått antibiotika til betennelsen. Hun har jo et stort hull i trommehinna, som ikke vil gro... -blir ofte betennelse. Øredråper x3 om dagen.

Hun hoster fortsatt stygt, og det ender jo ofte med oppkast. Hun bruker derfor et cpap-apparat. Det er en halvmaske som dekker munn og nese som blåser luft ned i lungene. Den fungerer både behandlende (så hun puster bedre) og forebyggende mot luftveisinfeksjoner. Det var virkelig en kamp i begynnelsen. Men nå skjønner hun hvor deilig det er, og protesterer ikke. I bhg gjør de det flere ganger om dagen, vi gjorde det for første gang i kveld, etter at hun kasta opp i senga. Hun smilte da vi tok den fram. Skal legge ut et bilde sv den, så det blir lettere å skjønne. Bildene jeg fant på nett var litt voldsomme... 

-og forresten! Glemte nesten å fortelle om noe nytt vi har begynt å prøve! Sara har sitti på do i dag! Vi skal prøve å gjøre rutiner ut av det etter mat, og i bleieskiftsituasjoner. Vi er inspirert av Helene fra Bergen, og håper Sara får det til:) vi er spente! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)