onsdag 26. desember 2018

Gjensynsglede i Tønsberg!

Sykehuset i Tønsberg var egentlig klare til å ta i mot Sara i går, men ambulansen hadde ikke kapasitet. Derfor ble det «hjem» i dag. Pappan kjørte etter i vår bil. Her var det kjente og kjære på jobb, og det er alltid spesielt å komme tilbake til SIV når vi har vært i Oslo. 

Kasper og Sara var nok like glade for å se hverandre igjen. Han spratt opp i senga hennes og hun bare smilte, lo og så på broren sin. De fikk julegaver av avdelingen, ja vi fikk faktisk julegaver alle sammen!! På kjøkkenet har de bakt boller og i kveld var det julekaker og gløgg. 

På grunn av lungebetennelsen, får hun både saltvannsinnhalasjon og cpap. Det får hun vanligvis også, for å forebygge lungebetennelse. Hun er tålmodig og flink. 

På kjøkkenet hentet jeg meg vann med isbiter, og det ville frøkna tydeligvis ha! Hun elsker jo snø ig is, så det er jo egentlig ikke så rart. Hun spiste, tygde og kosa seg! Da hun etterhvert fikk holde min IFA eske, viste det seg at hun likte lakris også! Fem IFA-pastiller har hun spist, og rundt munnen hadde hun lakris:) fantastisk! 

1 kommentar:

  1. Så koselig å se at de møtes ♥️ Så godt og se at Sara kom seg igjennom denne gangen også. No får vi satse på at det er lenge til eventuelt ny anfall for Sara ♥️

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)