tirsdag 23. september 2014

Bedre med innowalken

I dag har frøkna brukt innowalken i 20min! Det er enda bedre enn i går! :) dette kommer til å gå bra! Vi er heldige som har så flinke folk i bhg. De står virkelig på for at Ruska vår skal få trent. Både walker og innowalk har de lært seg, og bidrar til at Sara syns det er greit å trene. For de som lurer på forskjellen: 

Walker: Sara festes i et stativ som settes på en innretning med hjul. Denne brukes manuelt. Her får hun vektbæring på bena, og kan stå og leke med de andre bhgbarna. Hun kan forflytte seg i denne selv, hvis hun flytter bena. Det klarer ikke Sara. Men hun trener ved at andre drar i stenger som er festet til bena hennes, slik at det blir gåbevegelser. 

Innowalk: Sara sitter i et stativ, og blir heiset opp i stående. Deretter settes maskinen på. Da går bena hennes automatisk i gåbevegelser. Hastigheten kan justeres. Denne går på strøm. 
Skeptisk...
Grisete...

Farmor var her en tur i dag! Koselig:) Hun var med da Sara skulle spise litt. 

Kasper var på 3mnders kontroll i dag. Etter vaksina har han sovet ganske mye. Håper nattesøvnen blir bra likevel. FØR helsestasjonen var han som vanlig i toppform! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar