mandag 29. september 2014

Ekstra-familie!

Da vi fikk Helene som avlaster til Sara, fikk hun ikke bare én ny person i livet. I tillegg til ei blid og positiv jente med masse omsorg for dattera vår, fikk vi med hennes familie på kjøpet! Særlig mamma Hilde er veldig involvert, men også bror Thomas og pappa Tor. Sara har fått en ekstra familie som er blitt glad i henne, og hun er glad i dem. Hun er i super humør når hun kommer derfra, og har som oftest funnet på noe morsomt. I dag har de vært på pizzarestaurant:) 
Hun har ikke vært på restaurant siden hun var liten baby med oss, og vi drar henne sjelden med oss til byen. Men med Helene er det full fart, og det er vi glade for! 

I barnehagen har hun brukt innowalken i en halvtime. Lite sutring:) også har hun spist rosin og sviske-smoothie som IKKE smakte godt :) 

2 kommentarer:

  1. HeiJjeg er fast leser av bloggen og fant ut at jeg endelig måtte legge igjen en kommentar.For ei utrolig skjønn jente dere har.Veldig intresant og fint og lese om henne og hverdagen deres! Ønsker dere mange fine dager,måneder og år med fine lille sara!Og jeg vil fortsette og følge dere på bloggen og se utviklinga til den fine jenta deres.Varm hilsen fra Lotte.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Lotte! Så koselig at du følger oss og dagene med Ruska:) Ønsker deg en fin uke:)

      Slett