tirsdag 16. september 2014

Endelig en bra fysioøkt!

Snakket med fysioBritt på telefonen i dag, og hun fortalte om ei blid frøken og en mye bedre treningsøkt enn det vi har sett på lenge! Så godt å høre! Når Sara begynner å sutre, sier Britt at hvis hun sutrer, kan de ikke trene. Så går hun litt bort fra henne. Da kikker Sara undrende opp på Britt... Så kan de fortsette å trene:)  Hun tar faktisk noen skritt i walkeren også! Det er jo helt supert! Britt er så fornøyd med innsatsen i bhg, og det er vi også!! Til fredag skal vi kjøre innowalken til bhg. Vi klarer dessverre ikke å gjennomføre treningene hjemme.

Mamman skiftet knapp til morgenen i dag. Tidligere har vi prøvd tynnere knapp, for at huden skal vokse sammen tettere rundt knappen. Vi har også sjekket vanninnholdet i ballongen på innsiden. Nå har vi en knapp som er kortere, håper at det skal gå bedre. Mulig vi må gå tilbake til den opprinnelige tjukkelsen og ha like kort som nå. Hun hadde ihvertfall med seg et skift i sekken, og var våt da jeg hentet henne i Årøysund. Mormor hentet henne i bhg, så mamman fikk trent. Faktisk så var både Kasper og Sara i Årøysund. 
En nybada og fornøyd Kasper!

Pappan har fått slått opp en prolaps i ryggen, og måtte hentes på jobb før lunsj... Det å konme inn og ut av bil er nesten en umulighet, og løfte barn er et ikke-tema. Det å gå overhodet, er smertefullt, så han venter på time på MR. Kanskje det blir operasjon? Ikke godt å se at pappan har det vondt ihvertfall, og han er lei seg for å være borte fra håndball og jakt :( 

Sara har kasta opp to ganger i dag:( Vi tror at det rett og slett var fullt, ikke at det er noe infeksjon på gang. Hun er i et strålende humør!! 

Nå har tante Kari flyttet hjem for en periode, -Jippi!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar