onsdag 10. september 2014

Oftere mat

Å gi mat oftere, er litt mer stress, men vi gjør jo selvfølgelig det som er best for Sara. Det innebærer at hun skal ha mat rett etter barnehagen. Da skal hun egentlig trene i innowalken. Hun kan ikke trene rett etter et måltid. Ihvertfall ikke sånn det er nå. Nå hylskriker hun når hun blir spent fast i den nye maskinen. Og hylskrik fører til oppkast. Og oppkast betyr igjen for lite mat for å gå opp i vekt. Det er rart at hun godtar å bli spent fast i walkeren, men ikke i innowalken. Det er jo en ny maskin, så kanskje ikke så rart likevel...
Sånn det ser ut nå, ser det ihvertfall vanskelig ut å bli fortrolig med den nye maskinen etter en slitsom dag i bhg, rett etter mat og allting. Vi som var så positive til dette :( Føles vondt å kanskje måtte gi opp, men vi må være realistiske. 
Vi vil jo gjerne at Saraskal gå opp i vekt, og hun får jo Neocate sondemat nå. Det er tynn væske som pumpa hennes klarer å presse inn. I tillegg har vi nå funnet ut at  vi skal gi litt kokosolje også. Den inneholder nesten 900kalorier/100ml. Denne oljen kan man også bruke på huden. Vi brukte den litt på den tørre eksemshuden til Sara i vinter. Vet også at mange bruker den i matlaging. Vi vil først prøve å gi 5ml to ganger i døgnet. Så får vi håpe at hun tåler det, og at hun går opp i vekt.
Morgenbilde fra småtrolla:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar