fredag 26. september 2014

Innowalker-jente!

I dag ringte fysioBritt etter at hun hadde vært sammen med Sara. Hun var fornøyd! Ruska hadde stått en halvtime (!) i innowalken! Vi er så takknemlige for den oppfølginga hun får. Aner ikke hvor hun hadde vært i dag, hvis hun ikke hadde trent så mye som hun gjør.

Ofte finner vi en unnskyldning for å dra ut til Årøysund, og vi var der ute etter bhg i dag:) Mormor skulle nemlig ha skilt for utene hun har plantet i rundkjøringa. Også skulle hun selvfølgelig ha kos! Og det fikk både hun og morfar!
Hun sto lenge på sine egne bein da mormor holdt henne, det er det lenge siden hun har gjort! Før hun var 1år, stod hun ofte så bra alene, at vi bare trengte å holde henne i hånda. Det er lenge siden.... Men det er tydelig at det er der, men at hun helst ikke gjør det. 

Da hun kom hjem, var det tid for pappakos! 
Og vi fikk pakke i posten i dag! 
Kusina til mormor lager disse, og ville gi deilige sitteunderlag til ungene. SÅ fine!! 

Sara var vanskelig å legge i dag. Vanligvis kan vi bare legge henne fra oss ca halv sju, da snur hun seg over på sida, og sovner innen kort tid. Sånn var det ikke i kveld. Vet ikke hva det kommer av, men lurer på om hun ble skremt av en litt høy lyd. Pappan blåste i en lokkefløyte som han bruker på jakt. Hun reagerte veldig på lyden, og satt helt stiv med en begynnende geip. Underleppa skalv mer og mer, og tilslutt begynte hun å gråte. Det var tydelig at hun ble redd for/ikke likte lyden. Hun ble trøstet, og kort tid etter skulle hun legge seg. Det gikk dårlig. Hylskrik, og ikke greit. Tok henne opp flere ganger, og etter en lengre tid oppe i armkroken til mamman, og med Kasper ved siden av, gikk det heldigvis greit å legge henne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar