onsdag 17. september 2014

En tørr dag!

I dag kom frøkna hjem uten våt body!! :) mulig det hjalp med kortere knapp?  Da blir vi glade! Da mamman skulle sette cocosa kokosolje i kveld, trakk vi ut ca 50(?!)ml luft av magen... Skjønner derfor at det er viktig å dra ut luft før mat. Vi har økt til 10ml olje, hun tåler det jo så bra. Så nå håper vi bare at hun går opp i vekt.
I bhg har hun bakt brød i dag!! Mamman blir jo så stolt! Det er jo innlysende at hun ikke har fletta selv, men hun har ihvertfall tatt på deigen! For vår Sara er dette stort, hun er jo ofte skeptisk til nye ting :) og i går hadde hun malt med blått, holdt penselen som hun ikke er så glad i. 
Hun har vært hos Helene i dag, de har kost seg. Mamman til Helene var også med jentene, fint med en slags reservebestemor! Vi er takknemlige for den fine familien som har blitt en viktig del av livet til Sara. De farter, trener, leker, koser og har fine stunder med Ruska vår.  

Pappan er sykemeldt ut uka, og er lite mobil. Prolapsen er ikke god, og han får ikke løftet noen av ungene. Da er det jammen godt at han funker til kos og tull likevel!! Frøkna nyter hvert sekund med pappa om morgenen. Han har som oftest dratt på jobb når Ruska står opp. 
Frøkna slokna idét hun traff puta i kveld, kl 19.00.
Kasper er tre måneder i dag! Hipp hurra! Og søskenforholdet går seg heldigvis til:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar