onsdag 13. januar 2016

Vonde føtter og kontroll på øre/nese/hals

Som avtalt var vi på øre/nese/hals for oppfølging etter ørebetennelsen. Hun har et ganske stort hull i trommehinna, og det har antakeligvis vært der siden i sommer da hun begynte med øreverk. Normalt er denne hinna hel, men den sprekker ved betennelse (noe som ofte gjør vondt). Det positive med at Sara har et hull, er at verk kan renne fritt ut, ved en infeksjon. MEN hun må være forsiktig med bading. Ørene skal ikke under vann! Hvis dette vedvarer, uten å gro igjen, må en evt lapping vurderes på Riksen. 
Mamman har sydd buff til henne i dag. Syns ikke pappa sine var feminine nok :) det er jo ikke så farlig, bare den varmer litt i halsen hennes. Hun hoster nesten ikke lenger, og vi er oppe på 180ml i mat per måltid. Tipper vi går opp til 190ml i morgen! 

Som overskrifta sier, så har hun veldig vondt i føttene. I går var det vanskelig å få på sko, og i dag ga jeg opp. Jeg kunne presset og fått dem på, men det var tydelig på Ruska at det var veldig smertefullt. Da droppet vi sko! Gjør nok det i morgen også. Vi prøvde å gå litt her hjemme med henne i ettermiddag, men det var nok vondt det og... :( 

2 kommentarer:

  1. Det er sikkert et dumt spørsmål, siden Ruska er under kyndige hender, men gjør det likevel. Min nevø har en sjelden autoimmun sykdom. Da han var rundt 1-2 årsalderen hadde han veldig vondt i føttene. Bare å få på ham sokker var et problem. Så viste det seg at han hadde rakitt, dvs D-vitaminmangel (også kalt Engelsk syke). Da han begynte å få D-vitaminkonsentrat ble smertene borte og han begynte å gå. Tenkte det var verdt å nevne for dere. Man vet jo aldri om det kan komme til nytte...
    Beundrer Ruska deres!! You go, girl!
    Klem fra Anne Kristine

    SvarSlett
  2. SÅ heldige vi er som har så engasjerte følgere! De tilbakemeldingene og tipsene du og andre har gitt oss betyr så mye!

    Denne gangen tror jeg vonde føtter skyldes for mye tøying, men skal ha fet i bakhodet hvis det ikke gir seg. Takk for forslag :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)